SING IT!
De leukste lessen van Leeuwarden

SING IT! is al vijf jaar een succes in Leeuwarden. Naast unieke groepszanglessen starten we op veler verzoek dit seizoen met SING IT Together en SING IT Kids en de workshop SING IT Songwriting voor kids.


SING IT! voor beginners
is een uniek concept waarbij je elke woensdagavond intensief werkt aan zangtechnieken en podiumpresentatie. Naast technische zanglessen, ga je aan de slag met je podiumpresentatie om je voor te bereiden op twee live optredens. Bovendien doe je studio ervaring op met een cd opname van je nummer. Bij SING IT voor beginners leer je het maximale uit je stem halen, je maakt gegarandeerd een grote ontwikkeling door. KOM VRIJBLIJVEND NAAR DE OPEN LESAVOND OP WOENSDAG 3 FEBRUARI A.S. OM 20U15.

SING IT! Together is voor zangers en zangeressen die hun zangprestaties willen verbeteren én een gezellige avond willen. Tijdens de lessen is er veel aandacht voor zangtechniek en voor je persoonlijke ontwikkeling door je persoonlijk leerdoelen op te stellen. Je werkt aan samenzang: tweede stem, derde stem, duo, trio of meer en backingvocals. En ook heel belangrijk: je podiumpresentatie: wat is je podiumpersoonlijkheid, welke act past daarbij en hoe is de chemie met je medezangers. Met twee begeleiders: zangdocente Marysa Dijkstra en gitarist Chris Mustamu, cd opname, live optredens op verschillende podia in het gezellige studiocafé van Audioshape.
KOM KENNISMAKEN BIJ DE EERSTE GRATIS LES OP DINSDAG 2 FEBRUARI A.S EN ONTVANG BIJ INSCHRIJVING TOT HET EINDE VAN HET SEIZOEN 33% KORTING.

SING IT! Kids is voor kinderen die graag zingen en dat graag samen in een groep doen. Het hele jaar les in een echte studio, waar je een nummer op cd gaat opnemen en twee keer live gaat optreden voor publiek. Naast zangles werk je aan je podiumpresentatie. Leuke zanglessen en bovendien heel goed voor je zelfvertrouwen! 
KOM KENNISMAKEN BIJ DE EERSTE GRATIS LES OP DINSDAG 2 FEBRUARI A.S


SING IT! SONGWRITING KIDS
Wil jij zelf liedjes gaan schrijven of singer-songwriter worden? Dan is deze cursus voor beginners iets voor jou! In deze cursus voor beginners gaan we groepsgewijs werken aan het schrijven van een eigen liedje. Hierbij komen we van alles tegen, zoals: het verzinnen van een onderwerp, teksten schrijven, verschillende stijlen onderscheiden en melodieën en ritmes maken. Er is veel aandacht voor individuele ontwikkeling, zoals een aandeel hebben binnen een groep, leren samenwerken en toch jezelf zijn. Je lied mag je aan het einde van de cursus opvoeren! 


SING IT! voor basisscholen
Speciaal voor basisscholen hebben we een programma ontwikkeld waarbij kinderen zangles krijgen, een eigen schoollied schrijven en een eigen cd opnemen in een echte geluidsstudio. Er wordt gewerkt aan podiumpresentatie en er zijn
twee keer live optredens. Neem voor dit speciale programma contact op voor meer informatie.


Eind oktober start het seizoen 2015-2016. Bij voldoende deelname starten te lessen. Vragen of aanmelden? Bel met Tjaard Walstra 06-40147415 of stuur een mail naar
Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Download het aanmeldformulier SING IT! voor de lessen.

 

Informatie

Alle lessen worden gegeven in Studio Audioshape, Ouddeelstraat 2, Leeuwarden

Lesrooster:

Aantal lessen

Startdata 2015 - 2016

Lesdagen en tijden

leeftijd

SING IT Beginners

30

28 okt  Open les instroom woe
3 feb. 20u15

woensdagavond van
20u-21u30

16+

SING IT Kids

18

2 februari Gratis eerste kennis-
makingsles

dinsdagmiddag van
16u45 – 17u45

8 – 16 jaar

SING IT Together

18

2 februari Gratis kennis-
makingsles

dinsdagavond van
20u – 21u30

18+

SING IT Songwriting

15

bij voldoende aanmelding

dinsdagavond van
18u30 – 19u30

7 – 16 jaar

Voor alle lessen geldt dat er in de schoolvakanties van het basisonderwijs geen les wordt gegeven.

Kosten

SING IT beginners: De leskosten bedragen € 19,50 per lesavond van 1 1/2 uur. Boven de 21 jaar komt daar nog 21% btw over. Dit is inclusief koffie en thee, de cd opname en twee live optredens. De betaling kan per factuur met het volledige workshopbedrag in een keer vooraf of in 8 gelijke termijnen met een automatische incasso.

SING IT Kids: De leskosten bedragen € 6,75 per les van 1 uur. Dit is inclusief thee, de cd opname en een live optreden. De betaling kan per factuur met het volledige workshopbedrag in een keer vooraf of in gelijke termijnen met een automatische incasso.


SING IT Together: De leskosten bedragen € 15,- per avond van 1½ uur. Boven de 21 jaar komt daar nog 21% btw over. Dit is inclusief  thee en een live optreden. De betaling kan per factuur met het volledige workshopbedrag in een keer vooraf of in gelijke termijnen met een automatische incasso.

 

SING IT Songwriting Kids: De leskosten bedragen € 8,75 per les van 1 uur. Dit is inclusief ranja en thee, cd opname en een live optreden. De betaling kan per factuur met het volledige workshopbedrag in een keer vooraf, termijnbetalingen in overleg.

 

Volg ons op Facebook en like SING IT Zangles.