SING IT! NIEUWS


Het derde jaar ligt achter ons. En wat een zeer succesvol jaar was het met maar liefst 16 cursisten, iedereen een eigen nummer opgenomen  in Studio Audioshape en twee live optredens met een superband. Dit najaar doen we anders! Op verzoek van velen starten we na de zomer met SING IT! voor gevorderden. Ben je muzikaal en kijk je er niet tegen op je zangtalent op een podium te laten zien, meld je dan aan!


Er kunnen 12 tot 14 cursisten meedoen. De lessen bestaan uit groepslessen met veel persoonlijke aandacht op maat. Er komen verschillende zangtechnieken aan bod en je ontdekt je persoonlijke podiumpersoonlijkheid. Voor deelname moet je auditie doen! Opgeven voor de audities kan via Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .


Naast de workshop voor gevorderden starten we volgend jaar met de SING IT! Masterclasses. Leerzame en leuke avonden, voor iedereen toegankelijk, met lessen van Susanne Zuurbier én gastdocenten en met karaoke als toetje. Blijf op de hoogte via deze site of wordt vrienden met SING IT! op  en like onze pagina Zangworkshop SING IT!

SING IT! is zangles met lef voor iedereen vanaf 15 jaar.
Ontdek je persoonlijke mogelijkheden op het gebied van stem en zang!

SING IT! is een uniek concept waarbij je 1 avond per week intensief werkt aan zangtechnieken en podiumpresentatie. Niet alleen krijg je zanglessen, je gaat ook aan de slag met podiumpresentatie, je neemt je eigen nummer op en bereidt je voor op een live optreden op het podium!

SING IT! Bestaat uit 30 weken. We werken in een groep maar er zijn ook individuele lessen. Je werkt op je eigen niveau en aan de hand van eigen leerdoelen of leerwensen die je vooraf met de docent bespreekt en vast legt.

Bij SING IT! maak je gegarandeerd een grote ontwikkeling door!


Docent: Susanne Zuurbier
Locatie: Studio Audioshape, Ouddeelstraat 2, Leeuwarden
Wanneer: Iedere woensdagvond van 19.30uur tot 21.30uur


Inhoud van de lessen:
In de lessen werk je onder andere aan je ademsteun, kopstem en borststem, articulatie, dynamiek, dictie en tekstbehandeling, beleving, toon houden en bereik. Je werkt aan je podiumpersoonlijkheid, je eigenheid, gaat mogelijkheden ontdekken en inzetten. Samenzang, meerstemmigheid, stem en emotie, stem en fysiek, zelfverzekerd zijn en omgaan met zenuwen.

Kosten:

De lessen kosten 26,50 per lesavond van 2 uren. Boven de 21 jaar komt daar nog 21% btw over. De betaling kan per factuur met het volledige workshopbedrag in een keer of in 8 gelijke termijnen met een automatische incasso.

Data:

Download  hier de PLANNING SING IT 2014 voor het seizoen 2014 - 2015.


Informatie:

Bel met Tjaard Walstra 06-40147415  of stuur een mail naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .


De lessen worden gegeven door Susanne Zuurbier. Susanne is een gediplomeerd theater- en stemexpressie docente met jarenlange podiumervaring als zangeres in bands en in theater en cabaret.

 

Docent informatie

Susanne heeft zelf ervaring opgedaan door van jongs af aan te zingen in verschillende bands en heeft jarenlange cabaretervaring in (muzikaal) cabaretduo NAKKES. Sinds 2001 is ze werkzaam als docent zang en stemexpressie en als theater docent.

 

 

‘Wat SING IT! vernieuwend maakt is dat je in een gemotiveerde en gevarieerde groep werkt en dat je gezamenlijk aan de slag gaat met opdrachten en presentaties, dit maakt de instap laagdrempelig. Je werkt iedere week een hele avond aan (zang)techniek en podiumpresentatie. Je werkt toe naar SING IT LIVE! en leert je stem en podiumpersoonlijkheid iedere periode beter kennen door de lessen, de opnames en de optredens.

 

Je doet mee aan SING IT! gewoon omdat het leuk is of omdat je je verder wilt ontwikkelen in zang of als artiest, dat kan allemaal, ik pas me aan jouw wens.’

‘Ik vind het heerlijk om met mensen te werken, mijn ervaring te delen. Het geeft me een kick als mensen in mijn lessen nieuwe inzichten krijgen en zich ontwikkelen op hun niveau. Talent is niet te vergelijken en is niet te meten, daarom moet je iedereen op zijn of haar niveau laten presteren. Het gaat erom jezelf te laten zien op een manier waar jij je goed bij voelt, een manier die bij je past. Dat is het beste voor jou en het beste voor je publiek.’

 

‘Zingen gaat verder dan een mooi stemgeluid en een goede techniek. Om te raken en over te brengen moet je weten waar je het over hebt. Wat is jouw verhaal? Wie ben jij? Wat maakt jou uniek? Wat zijn de momenten dat jij het publiek kan raken, kan amuseren of zichzelf kan laten herkennen?

Naast zangtechniek zijn dit vragen waar je mee aan de slag gaat bij SING IT!’