SING IT!
Zangles waar je het meeste uithaalt


SING IT! is zangles met lef voor iedereen vanaf 15 jaar. Ontdek je persoonlijke mogelijkheden op het gebied van stem en zang!

SING IT! is een uniek concept waarbij je elke woensdagavond  intensief werkt aan zangtechnieken en podiumpresentatie. Naast technische zanglessen, ga je aan de slag met je podiumpresentatie om je voor te bereiden  op de live optredens. Bovendien doe je studio ervaring op met een cd opname van je nummer.


SING IT! Bestaat uit 30 lessen per jaar. We werken in een groep waarbij er veel individuele aandacht is. Je werkt op je eigen niveau  aan je eigen leerdoelen of leerwensen die je vooraf met de docent bespreekt en vastlegt.


SING IT! zorgt dat je het maximale uit je stem haalt, je maakt gegarandeerd een grote ontwikkeling door!


In oktober start het seizoen 2015-2016. De inschrijving is gestart vanaf 1 augustus. Voor deelname moet je auditie doen! Aanmelden voor de audities kan via Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Let op er kunnen maximaal 16 cursisten meedoen.


Inhoud van de lessen

In de lessen werk je onder andere aan je ademsteun, kopstem en borststem, articulatie, dynamiek, dictie en tekstbehandeling, beleving, toon houden en bereik. Je werkt aan je podiumpersoonlijkheid, je eigenheid, gaat mogelijkheden ontdekken en inzetten. Samenzang, meerstemmigheid, stem en emotie, stem en fysiek, zelfverzekerd zijn en omgaan met zenuwen.

Naast zanglessen staat er een cd opname van het door jou gekozen lied op het programma en twee live optredens voor publiek.

 


 

Informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in Studio Audioshape, Ouddeelstraat 2, Leeuwarden

Wanneer: Woensdagavond van 19u30 tot 21u30 
30 Lessen per jaar vanaf oktober. 
Tijdens basisschoolvakanties worden geen lessen gegeven.

Kosten: De leskosten bedragen € 26,50 per lesavond van 2 uren. Boven de 21 jaar komt daar nog 21% btw over. Dit is inclusief koffie en thee, de cd opname en twee live optredens (start 16u 's middags).
De betaling kan per factuur met het volledige workshopbedrag in een keer of in 8 gelijke termijnen met een automatische incasso.

Vragen: Bel met Tjaard Walstra 06-40147415 of stuur een mail naar workshopsingit@gmail.com.


Volg ons op SING IT Zangles en like SING IT Zangworkshop.